Hotel Dyje Recenzje

Ocena hotelu

84%
Bardzo dobrze

by 93 reviews

  • Personel

    87%
  • Czystość

    85%
  • Wyposażenie

    83%
  • Komfort

    75%
  • Cena

    90%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Marie

para, 6.8.2021

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Obrazy v jídelně a pokoji Sladěné barvy povlečení Čisté povlečení Čisté a nové sociální zařízení v pokoji 4 věšáky ve skříni Lednička v pokoji Malé ale útulné

  • Žádná židlička Jen 2 háčky na bundy za dveřmi Málo háčků v koupelně

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 30.7.2021

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 10.7.2021

Čeština

  • Cena ogólna
68 %
  • Hotel Dyji znám, jezdím jsem již 40 let, můj otec se v Dačicích narodil. Nábytek, který je v hotelu Dyje, je starý z doby reálného socialismu. Na druhou stranu je však třeba říci, že je velmi přijatelná cena za ubytování i kuchyně je velmi dobrá a cena dobrá. Personál pak velice ochotný.

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.6.2021

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Vstřícné chování personálu,čisté prostředí

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Pauk

podróżujący w pojedynkę, 27.7.2020

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 25.7.2020

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Jiří Daněk

podróżujący w pojedynkę, 19.7.2020

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Barbora

para, 5.7.2020

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Vzhledem k ceně ubytování super služby.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar

podróżujący w pojedynkę, 5.7.2020

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Augustýna

podróżujący w pojedynkę, 10.6.2020

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • levná cena,čisté povlečení,dobrá snídaně(hlavně pečivo)

  • na snídani byly trochu starší párky

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.2.2020

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

para, 16.2.2020

Plzeň Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Příjemné, čisté prostředí, blízkost vlaku, výborná restaurace, luxusní snídaně, obsluha i ceny vlídné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 8.1.2020

Čeština

  • Cena ogólna
76 %
  • Zejmena pomer cena . Hotel sice nicim nevynika, nicmene nabizenou cenu v blizkosti zadny hotel neprekona /prave naopak. Ubytovali jsme se v Dyji, protoze se nam opravdu nelibi politika dacickeho motelu, kam jsme jezdivali; zvedl sve ceny zacatkem tohoto roku hned o 30%, coz je tezko akceptovatelne a to i kdyz jsme ani tentokrat nepocitali! Konkurence by teto skutecnosti mela vyuzit a take proto nam skromnost Dyje byla prijemna. Ziji ve Francii a tam by zvyseni ceny o 30% rozhodne neproslo!

  • Vecerni jidelnicek by mohl byt bohatsi, i kdyz chapeme, ze jsme prave v "mrtve " sezone. Take asi vice tepla rano a dopoledne...

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 20.12.2019

Čeština

  • Cena ogólna
68 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 20.10.2019

Čeština

  • Cena ogólna
76 %
  • cenově super, příjemné prostředí

  • špína na pokoji, pavučiny, plíseň ve sprše

Personál
10
Služby
8
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 15.9.2019

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petra

grupa przyjaciół, 28.8.2019

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Byli jsme spokojení.Dobrá kuchyně a cena odpovídá kvalitě. Připadá mi, že se tam zastavil čas a je to starý dobrý hotel na přespání pro běžného turistu. Na nic jiného si nehrají.

  • Dačice by potřebovaly obchvat, ale s tím hotel nic neudělá, a nebo alespoň měření rychlosti, protože 50 pod těmi okny se určitě nejezdí.

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Karel

para, 4.8.2019

Havířov Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

rodzina ze starszym dzieckiem, 3.8.2019

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 28.7.2019

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10